Składniki:
2 płaty suchego wafla
MASA TOFFI:
1 puszka masy krówkowej
5 dkg herbatników
4 sztuki krakersów
2 płaty suchego wafla
5 dkg orzechów włoskich
20 dkg orzeszków ziemnych solonych
5 dkg wiórków kokosowych
MASA BUDYNIOWA:
5 dkg masła
3/4 szklanki mleka
1 budyń waniliowy
5 dkg wiórków kokosowych
DEKORACJA:
5dkg gorzkiej czekolady
wiórki kokosowe
Herbatniki, krakersy i 2 wafle drobno pokruszyć, orzechy drobno posiekać.Masę krówkową wymieszać z wszystkimi składnikami masy toffi. Masło rozpuścić w mleku, wsypać budyń, zagotować, zdjąć z ognia, ostudzić i wymieszać z 5 dkg wiórków kokosowych.Na jednym waflu wylepić masę toffi, na niej rozsmarować masę budyniową, przykryć drugim waflem, obciążyć deseczką i wstawić do lodówki na 2 godziny. Czekoladę rozpuścić na parze z kilkoma łyżkami wody, posmarować nią wierzch torciku i posypać wiórkami kokosowymi. Wstawić do lodówki.