Toggle navigation
O parafii
Nowy kościół w Komborni
Stary kościół w Kombrni
Kościół w Woli Komborskiej
Źródełko Św. Jana z Dukli
Proboszczowie
Prebendarze i wikariusze
Siostry zakonne
O Komborni
Dwór w Komborni
Kult M.B. Pocieszenia
Nabożeństwo
Cudowny obraz
Nawiedzenie
Koronacja
Z nauczania Kościoła
Teologia Świąt Paschalnych
Nasze galerie
NOWE
Transmisja online
Przepisy - Dania obiadowe
Powrót
Bigos
Bigos z kapusty pekińskiej
Chłodnik z botwinką
Cukinia faszerowana mięsem mielonym
Cukinie faszerowane kaszą jaglaną
Cygańskie gar
Fasola pieczona z kiełbasą i papryką
Filet drobiowy po chińsku
Filet z dorsza pieczony w pomidorach
Grzyby z kaszą gryczaną
Kluski kładzione
Knedle rumuńskie
Knedle ze śliwkami
Kopytka
Kotlety schabowe w sosie barbecue
Kurczak pieczony na ryżu
Langosze ze Słowacji
Makaron z porami w śmietanowym sosie
Naleśniki ze szpinakiem zapiekane w sosie beszamelowym
Pierogi leniwe
Pierogi z farszem kapuściano-ziemniaczanym
Pierś idyka po włosku
Placki ziemniaczane z piekarnika
Placuszki dyniowe
Rolada serowa z pieczarkami
Ryba po żydowsku
Saszłyki wiosenne
Sos z cukinią do makaronu
Syte naleśniki na szybko
Szpinak (do kopytek lub makaronu)
Tarta na ziemniaczanym spodzie
Tarta ze szpinakiem i słonecznikiem
Tort naleśnikowy ze szpinakiem
Udka pieczone w musztardzie
Wątróbka z pieczarkami i jabłkiem
Włoskie pierożki z mięsem i serem żółtym
Włoskie ziemniaczane gnocchi
Zapiekanka makaronowa
Zapiekanka z cukini i ziemniaków (greckie briami)
Ziemniaki z cukinią (zamiast zwykłych ziemniaków)
Ziołowe żeberka
Zupa grzybowa z kaszą perłową
Zupa krem z borowików
Zupa krem z dyni
Zupa krem z zielonego groszku
Imieniny
Tomasza, Jana, Tomisława
Aktualności
Ogłoszenia parafialne
Intencje mszalne
Nowenna do M.B. Pocieszenia
Liturgia dnia
Msze święte
Kancelaria parafialna
Konta parafialne
Kontakt
Realizowane projekty
Inne
Modlitwy
Polecane strony
Kącik kulinarny
Poczta
Warto posłuchać
Pogoda