Toggle navigation
O parafii
Nowy kościół w Komborni
Stary kościół w Kombrni
Kościół w Woli Komborskiej
Źródełko Św. Jana z Dukli
Proboszczowie
Prebendarze i wikariusze
Siostry zakonne
O Komborni
Dwór w Komborni
Kult M.B. Pocieszenia
Nabożeństwo
Cudowny obraz
Nawiedzenie
Koronacja
Z nauczania Kościoła
Teologia Świąt Paschalnych
Nasze galerie
Transmisja online
Przepisy - Dania obiadowe
Powrót
Bigos
Bigos z kapusty pekińskiej
Chłodnik z botwinką
Cukinia faszerowana mięsem mielonym
Cukinie faszerowane kaszą jaglaną
Fasola pieczona z kiełbasą i papryką
Filet drobiowy po chińsku
Filet z dorsza pieczony w pomidorach
Grzyby z kaszą gryczaną
Kluski kładzione
Knedle rumuńskie
Knedle ze śliwkami
Kopytka
Kotlety schabowe w sosie barbecue
Langosze ze Słowacji
Makaron z porami w śmietanowym sosie
Naleśniki ze szpinakiem zapiekane w sosie beszamelowym
Pierogi leniwe
Pierogi z farszem kapuściano-ziemniaczanym
Pierś idyka po włosku
Placki ziemniaczane z piekarnika
Placuszki dyniowe
Rolada serowa z pieczarkami
Ryba po żydowsku
Saszłyki wiosenne
Sos z cukinią do makaronu
Syte naleśniki na szybko
Szpinak (do kopytek lub makaronu)
Tarta na ziemniaczanym spodzie
Tarta ze szpinakiem i słonecznikiem
Tort naleśnikowy ze szpinakiem
Udka pieczone w musztardzie
Wątróbka z pieczarkami i jabłkiem
Włoskie pierożki z mięsem i serem żółtym
Włoskie ziemniaczane gnocchi
Zapiekanka makaronowa
Zapiekanka z cukini i ziemniaków (greckie briami)
Ziemniaki z cukinią (zamiast zwykłych ziemniaków)
Ziołowe żeberka
Zupa grzybowa z kaszą perłową
Zupa krem z borowików
Zupa krem z dyni
Zupa krem z zielonego groszku
Imieniny
Marcina, Ambrożego
Aktualności
Ogłoszenia parafialne
Intencje mszalne
Nowenna do M.B. Pocieszenia
Liturgia dnia
Msze święte
Kancelaria parafialna
Prośba o wsparcie
Kontakt
Zamówienia publiczne
Realizowane projekty
Inne
Modlitwy
Polecane strony
Kącik kulinarny
NOWE
Poczta
Warto posłuchać
Pogoda